Lasse Larsen Thorsbye er klar for to nye år! – Drammen

Lasse Larsen Thorsbye er klar for to nye år!

En av Norges beste strekspillere i sin aldersklasse, Lasse Larsen Thorsbye, har signert en ny toårskontrakt med DHK.

Lasse har befestet sin posisjon som en av Norges beste juniorspillere, og det er svært gledelig at han nå har forlenget sin kontrakt med oss. I etterkant av årets sesong hadde Lasse tilbud fra andre lag, men han har så stor tro på det som skjer her i Drammen at han raskt bestemte seg for å bli.

– Jeg er veldig glad for å ha skrevet under to nye år for Drammen! Jeg gleder meg allerede til å starte opp igjen med ny sesong og nye muligheter. Jeg har stor tro på at vi kommer til å være i toppen både på A-lag og junior, og det å være en del av dette kan man ikke si nei til, sier en entusiastisk Thorsbye.

Videre fremhever han treningsmulighetene og signeringen av Frank Løke som sentrale faktorer i hans avgjørelse:

– Nivået på treningene kommer til å få seg et løft med tanke på alle de nye signeringene. Så kommer også Frank Løke, og det betyr mye for meg! Å kunne lære av en topp internasjonal strekspiller og en som har vært et forbilde hele livet blir både interessant og krevende. Men den veien er jeg villig til å gå, og jeg tror Frank kan gjøre meg til en av Norges beste strekspillere over tid, fortsetter han.

Lasse har en imponerende CV som juniorspiller, og i år ble han tatt ut på det prestisjefylte Talentlaget i forbindelse med LERØY-serien. I denne serien scoret han 61 mål på 15 kamper, og det er ingen tvil om at han er en ettertraktet ung mann i Håndball-Norge.

Lasse har representert Norge i 28 kamper på aldersbestemte landslag, og er i skrivende stund på samling med juniorlandslaget i Ungarn.

Daglig leder Frode Scheie føler Lasse tett, og er svært fornøyd med at han blir med oss videre:

– Lasse er en sympatisk og talentfull kar som har mange gode år foran seg på håndballbanen. Jeg er spesielt fornøyd med at han nå viser at han er tålmodig, og ikke forlater klubben til fordel for mer spilletid på lavere nivåer. Her i Drammen får han muligheten til å lære av en verdensstjerne i Frank Løke, og det er veldig modent at han nå evner å tenke langsiktig, sier Scheie.

Det blir spennende å følge Lasses utvikling i årene som kommer, og han føyer seg i rekken av positive signeringer vi har gjort denne våren.