Løke-kontrakten står – Drammen

Løke-kontrakten står

Vår nye strekkjempe Frank Løke beviste at han er i bedre form enn noensinne, men heldigvis var vår utsendte DHK-representant enda sterkere.

Av 547 startende deltagere havnet Løke på en imponerende niendeplass i Larviksløpet lørdag. Med tiden 26:54 på syv og en halv kilometer imponerte han stort, og det er ingen tvil om at det er en topptrent kar som tar plass på streken for DHK til høsten.

Men veddemålet med vår daglige leder Frode Scheie vant han ikke.

Ådne Karlsen Bekkestad fra Sturla var vår representant i dette løpet, og leverte varene så det holdt. Det unge friidrettstalentet havnet på en sterk fjerdeplass med tiden 26:08, og sørget dermed for at Løke er bundet av DHK-kontrakten slik den står i dag.

Forståelig nok var Scheie likevel imponert over nysigneringen:
– Frank er enormt imponerende, og viser med dette at han er i bedre form enn noensinne. Hvis det var noen som tvilte på at han skulle bli en kjemperessurs for oss, så kan vi vel legge den ballen død nå, ler han.

Vi gleder oss til å se Frank herje i Drammenshallen!
Og som sagt tidligere, er det bare å følge med videre – her kan det fort komme flere supernyheter….