Klare for løpsduell mot Frank Løke! – Drammen

Klare for løpsduell mot Frank Løke!

I morgen arrangeres Larviksløpet, og de drøye syv kilometerne som skal tilbakelegges vil få stor innvirkning på Frank Løkes fremtid som DHK-spiller.

«Frank The Tank» har brukt løpeskoene flittig den siste tiden, og i kjent stil har han også vært stor i kjeften. Han har lenge ment at ingen i tilknytning til DHK har sjans til å slå ham i dette løpet, men daglig leder Frode Scheie tror strekkjempen tar feil i dette tilfellet.

Dette har utviklet seg til et aldri så lite veddemål, hvor følgende står på spill:
Dersom Frank skulle vinne morgendagens løp mot vår utsendte representant, vinner han også retten til å reforhandle kontrakten han har inngått med DHK. Om han taper er han imidlertid bundet av kontrakten slik den er skrevet i dag, og må i tillegg erkjenne at han tapte mot «en avdanka målvakt», som han selv omtaler Scheie.

– Nå kommer jeg rett fra Tysk Bundesliga og hjem til den norske serien, og da må jeg jo ha noe å strekke meg etter. Hvis det ikke er mulig å hoste opp en eneste drammenser som klarer å utfordre meg, må jeg jo nesten vurdere om det har noen hensikt å komme i det hele tatt, sier Løke med et smil.

Men det er heldigvis ikke Scheie som snører på seg løpeskoene i morgen.

For å sikre at kontakten blir stående har vi nemlig gått tilbake til våre røtter her i DHK, og hentet inn forsterkninger fra IF Sturla. Friidrettsutøveren Ådne Karlsen Bekkestad har nemlig sagt seg villig til å hjelpe oss, og det unge løpetalentet skal nok gjøre lørdagen vanskelig for Løke.

– Jeg har sett at han leverer noen ganske lovende tider, men jeg tror det bør være mulig å slå en håndballspiller på sju og en halv kilometer. Det blir spennende å se om det er noe trøkk i denne gamle stjerna, sier Ådne selvsikkert.

No pressure, Ådne – vi er veldig fornøyde med kontrakten vi har signert med Løke! Det ryktes i tillegg at nasjonale medier vil være på plass for å få med seg utfallet av dette veddemålet, så her er det viktigere enn noensinne med optimal oppladning…