Erik Alm returnerer til DHK – Drammen

Erik Alm returnerer til DHK

Etter to år i Fyllingen returnerer Erik Alm (25) til DHK, og venstrekanten er klar for spill til høsten.

Alm har til sammen 65 kamper på aldersbestemte landslag, og har scoret hele 191 mål for Norge.
I tillegg til Drammen og Fyllingen har han attpåtil spilt for Oppsal i den norske eliteserien, og har til sammen fem års erfaring med spill på høyeste nivå i Norge.

Sist han var i Drammen havnet han litt i skyggen av DHK-legenden «Jani» som bokstavelig talt bøttet inn mål på den tiden. Alm har tidligere måttet finne seg i å spille i en rekke ulike posisjoner, men nå skal han satse som rendyrket kantspiller.

– Jeg har blitt to år eldre siden sist jeg var i Drammen, og nå gleder jeg meg til å vise hva jeg kan som en ren kantspiller. Årene i Fyllingen har vært veldig fine, men det skal bli gøy å satse hundre prosent som venstrekant. Det er i denne posisjonen jeg føler jeg har de beste forutsetningene, så nå gjelder det å gripe denne muligheten til å bidra både på og utenfor banen! Satsingen som skjer i DHK nå er utrolig spennende, og vi skal selvfølgelig gi alt for løfte Drammen tilbake til toppen, sier Alm.

Daglig leder Frode Scheie er svært fornøyd med signeringen, og gleder seg til å se hva Erik kan få til i DHK.

– Erik er en hardtarbeidende, ambisiøs og hyggelig gutt som passer perfekt til vår profil her i Drammen. Han føyer seg i rekken av gode signeringer vi har gjort den siste tiden, og vil bli en flott spiller å ha med i troppen når en ny sesong dras i gang i september. Det er selvfølgelig ekstra hyggelig å få tilbake spillere som har vært i DHK tidligere, sier Scheie.

Forberedelsene til neste sesong starter allerede nå, og Scheie poengterer at det er et styrket DHK som stiller til kamp til høsten:

– Neste sesong blir utrolig spennende. I tillegg til Erik Alm har vi som kjent Frank Løke og Christian Spanne på vei, i tillegg til en verdensstjerne i Kristian Kjelling som forhåpentligvis blir klar for spill så fort som mulig. Vi tenker langsiktig, men samtidig gleder vi oss stort til å se hvor langt vi kan nå allerede neste år!

Helt til slutt vil Scheie gjerne tilføye at det ikke bør komme som en overraskelse om det dukker opp enda flere supernyheter på spillerfronten . . .Her er det bare å følge med videre!