Seieren glapp mot Bodø – Drammen

Seieren glapp mot Bodø

Blir vanskelig å nå en semifinale i sluttspillet.

DHK gikk ut av startblokkene helt uten respekt for årets sølvvinnere i Grundigligaen.

På det meste ledet vi med fem mål mot Bodø i den første kvartfinalen, men dessverre maktet vi ikke å overliste et sterkt Bodø-lag.

DHK kom godt i gang, og ledet kampen fra første stund. Til pause sto det 14-13 til hjemmelaget, og Renè og gjengen så ut til å ha god kontroll.

Og når vi i tillegg fikk en forrykende start på andre omgang, så det ut til at dette skulle gå veien for de blå. Vi sto godt i forsvar, var giftige i angrep, og bare noen minutter ut i omgangen hadde vi økt ledelsen til 19-14.

Trener René Hamann-Boeriths var godt fornøyd med guttas innsats på tross av tap:
– Dette var en bra kamp hvor hele laget nok en gang jobbet fantastisk godt. Vi fikk flere ganger skapt et forsprang på fire-fem mål, men dessverre holdt det ikke til seier til slutt. De siste 10 minuttene fikk vi problemer med å score mål, mens Bodø fikk i gang sine fryktede kontringer. Men vi henger ikke med hodet, for nå ser vi frem mot i Bodø på onsdag!

Tobias Glemming leverte varene på kanten, og ble DHKs toppscorer med syv mål. Banens beste ble imidlertid forsvarskjempen Lasse Vinding, som ga alt i kjent stil.

Ikke uventet ble Stig Tore Nilsen toppscorer for Bodø med sine 12 nettkjenninger. Nilsen ble belønnet med bestemannspremie for sin fremragende innsats.

DHK-gutta er positive og sultne, men det er ingen tvil om at veien til semifinale nå blir uhyre tøff. Å vinne to kamper i Bodø er slett ikke umulig, men dette blir en svært krevende oppgave for Renè og resten av gjengen.

Andre kvartfinale spilles klokken 18.00 på onsdag, og vil vises på TV2 Sumo.