Vellykket operasjon for Kristian Kjelling – Drammen

Vellykket operasjon for Kristian Kjelling

Håndballstjernen ble operert for sin kneskade i Danmark onsdag

TV2’s håndballekspert Randi Gustad mener skaden Kristian Kjelling på dro seg torsdag forrige uke var svært nedslående nyheter.

– Først og fremst utrolig kjedelig for Kristian selv med en slik alvorlig skade. Ikke minst må det gi en skikkelig mental knekk at skaden oppstod i comebacket etter en lang opptreningsperiode etter en annen skade i det samme kneet. Det krever mye av en utøver å jobbe seg tilbake, men her har Kristian vist seg sterk før og jeg tror han vil være topp motivert for å yte for ny arbeidsgiver neste sesong, sier hun til TV 2 Sporten.

– Håper han rekker sesongstarten
Håndballeksperten håper Kjelling rekker sesongstarten for Drammen.

– Gledelig å høre at operasjonen var vellykket. En røket patella er en alvorlig skade, men ikke verre enn at han med en effektiv og god opptrening, kan være klar for Drammen ved sesongstart, forklarer Gustad.