Frank Løke er klar for DHK! – Drammen

Frank Løke er klar for DHK!

Verdensstjernen Frank Løke skrev i dag under for DHK, og blir dermed å se i blå drakt fra og med neste sesong.

Strålende nyheter!

Løke har spilt 167 landskamper for Norge, og har bred internasjonal erfaring på både klubb- og landslagsnivå.

Hans nåværende klubb er tyske Tus N-Lübbecke, og tidligere har han spilt for toppklubber i både Danmark, Kroatia og Sveits.

I 2008 ble Frank Løke tatt ut på All Star-laget under EM, og det er ingen tvil om at han er blant verdens beste strekspillere.

Nå kommer han altså til Drammen, og sammen med Kristian Kjelling vil Løke bli et stort forbilde for klubbens yngre spillere. Vi vil satse hardt på utviklingen av de yngre i årene som kommer, og en bedre utviklingsarena enn DHK skal man nå lete lenge etter.

Kristian og Frank er blant de mest erfarne og meritterte spillerne vi har i Norge, og vi gleder oss veldig til å ta begge disse gutta imot i DHK-familien.

Daglig leder Frode Scheie er naturligvis svært fornøyd med signeringen:
– I likhet med signeringen av Kristian Kjelling, er dette en fantatisk nyhet for oss. Frank er en verdensstjerne som vil drysse masse nyttig erfaring på de unge spillerne som nå skal være med på DHKs reise tilbake til toppen.

Det er viktig å poengtere at signeringen kommer med et visst «forbehold» fra Løkes side. For at han skal bli DHK-spiller må en representant fra klubben slå ham i et prestisjefylt gateløp i Stavern i april. Hvem som skal representere oss kommer vi tilbake til, og vi regner med at dette blir en spennende og morsom seanse!

Gitt at vi klarer å overliste ham om en drøy måned, ønsker vi Frank hjertelig velkommen til Drammen!