Klare til avreise – Drammen

Klare til avreise

I morgen reiser et positivt DHK-lag vestover, med planer om å slå Stord og dermed sikre sluttspillsplassen.

I realiteten holder det med uavgjort for å få sluttspill, men gutta satser selvfølgelig på seier. Det er imidlertid en slitsom reise som ligger foran dem, og målvakt Mathias Kolstad Holm har gjort alt han kan for å stille best mulig forberedt:

– Vi må stå opp veldig tidlig for å rekke flyet vårt onsdag. Derfor har jeg presset meg til å stå opp og legge meg tidligere enn vanlig de siste dagene, slik at jeg er klar til både reise og kamp. Om vi spiller som i de foregående matchene, har vi gode sjanser til å slå dette laget!

Mathias stengte buret mot Halden i Drammenshallen forrige uke, og ble belønnet med bestemannsprisen for sin fremragende innsats.

Assistenttrener Øystein Johannessen er også positiv til onsdagens bortekamp, og er stolt av innsatsen til gutta sine den siste tiden:

– Kampen mot Bækkelaget hjemme var veldig bra, og selv om ikke slo serieleder ØIF Arendal, var også dette en veldig god kamp. Mot Halden forrige uke var alle gutta «på» og viste at de ville vinne, og fortsetter vi sånn bør det absolutt være mulig å slå Stord.

Johannessen fremhever spesielt Anders Skiaker Myhra, som har spilt strålende i kaptein Henrik Jakobsens fravær.  Myhra blir en viktig spiller også mot Stord, men vi er selvfølgelig avhengig av at alle tar med seg vinnerviljen fra Halden-kampen.

Vi krysser fingrene for seier!
Kampen kan som vanlig sees på TV2 Sumo.