Ekstremt viktig seier – Drammen

Ekstremt viktig seier

Gårsdagens seier mot Halden var ekstremt viktig, og nå har gutta gode muligheter til å snike seg med i sluttspillet.

DHK ledet kampen fra start til slutt, og selv om bortelaget yppet seg litt i andre omgang, ble det aldri særlig spennende.

Mathias Kolstad Holm leverte en strålende kamp mellom stengene, og ble belønnet med bestemannspris for sin innsats. Om Mathias og resten av gjengen lykkes i å overliste Stord på bortebane neste uke, er 8. plassen og sluttspillet sikret.

Daglig leder Frode Scheie var kjempefornøyd med innsatsen i går, og syns det var spesielt imponerende at gutta tok føringen fra start i en så viktig kamp:

– Det var tydelig at alle ville vinne, og dette var en kjempesterk lagseier. Mathias står kanonbra spesielt i andre omgang, og får god drahjelp av Anders Skiaker Myhra og Lasse Vinding som var svært gode i forsvar. Denne kampen ble aldri spennende, og det skal hele laget ha all ære for!

Ettersom både Nøtterøy og Bækkelaget også vant sine kamper, ble vår seier over Halden ekstra viktig. Nå er ikke direkte nedrykk noe tema lenger, og dermed har gjengen til Renè Hamann-Boeriths fått et sårt etterlengtet pusterom før den siste serierunden.

Selv om det fremdeles finnes en mulighet for at vi havner på kvalikplass, er det ikke dette som står i hodet på spillergruppa. Nå er det nemlig Stord-kampen neste onsdag som gjelder, og vi krysser fingrene for seier og sluttspill!