Viktig kamp mot Halden – Drammen

Viktig kamp mot Halden

Årets siste hjemmekamp i GrundigLigaen.

På onsdag får vi besøk av Halden i årets siste hjemmekamp i Drammenshallen, og om vi lykkes i å vinne denne kampen er vi på god vei mot sluttspillsplass.

Nacor Medina Perez og Henrik Jakobsen er fremdeles ute med skader, og det er foreløpig usikkert om Mads Bruus friskmeldes til kamp. Resten av gjengen er imidlertid spilleklare, og vil gi alt for å beholde to poeng i Drammen!

Gutta er ved godt mot etter en positiv kamp mot serielederen for noen uker siden, som dessverre endte med et knepent tap til slutt. Anders Skiaker Myhra gjort en glimrende jobb på streken i kaptein Henrik Jakobsens fravær, og vil bli en sentral spiller for oss i serieinnspurten.

Kampen kastes i gang klokken 19.00, og vi håper selvfølgelig på bra «trøkk» i hallen. Dette er en svært viktig kamp, og gutta trenger all den støtte de kan få!

Vi sees i hallen på onsdag!