Torbjørn til Lugi – Drammen

Torbjørn til Lugi

Vårt store keepertalent Torbjørn Sittrup Bergerud har signert for svenske Lugi, og forlater dermed DHK etter denne sesongen.

Vi skulle gjerne beholdt Torbjørn hos oss litt til, men nå gleder han seg altså til å ta fatt på nye utfordringer i utlandet. Hovedpersonen selv understreker at han er forberedt på å gi alt for DHK i sesonginnspurten:

– Det blir spennende å komme til en ny liga og en ny klubb, men først og fremst er det inneværende sesong for DHK som er viktig for meg. Vi har noen viktige kamper foran oss, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å hjelpe klubben!

Torbjørn har som kjent spilt mange kamper for det norske juniorlandslaget, og fikk nylig sin debut blant de «store gutta» på A-landslaget.

Dette fanget Lugis interesse, og den svenske klubben har uttalt at de gleder seg stort til å se hva Torbjørn kan få til i den svenske ligaen.

Daglig leder i DHK, Frode Scheie, ønsket på sin side at Torbjørn skulle bli værende i Drammen i noen år til:

– Jeg ville gjerne sett ham spille flere sesonger i DHK-drakta, og tror ikke han hadde tatt skade av å utvikle seg gjennom flere år i Norge. Samtidig skjønner jeg at fristelsen er stor, og trenden for norske spillere i senere tid har jo vært å reise ut når muligheten byr seg. På vegne av DHK ønsker jeg ham lykke til i Lugi – vi ønsker selvfølgelig alt det beste for Torbjørn.

Vi gleder oss til å se en giret Torbjørn mellom stengene i hans siste kamper for DHK – for denne gang.