Tung kamp for skadepreget lag – Drammen

Tung kamp for skadepreget lag

Vi hang med Fyllingen i et drøyt kvarter på bortebane, men etter det var det dessverre slutt.

Med Henrik Jakobsen, Nacor Medina Perez, Øyvind Frigstad og Mads Bruus ute med skader, var det en redusert tropp som reiste til Bergen i går.

Vi var forberedt på en tøff bortekamp mot et Fyllingen-lag som måtte finne seg i å være favoritter, men gutta satte seg likevel på flyet med en god følelse i bagasjen etter søndagens seier over Bækkelaget.

At Nacor Medina Perez ble satt ut av skadeproblemer dagen før kamp måtte likevel regnes som en stor strek i regningen.

Martin Vilstrup Andersen tok ansvar fra start for DHK, og scoret de fire første målene for oss. Etter et kvarter sto det 6-6, og det så ut til at de blå burde ha alle muligheter til å holde følge. Fyllingen skulle imidlertid vise seg å være mange hakk bedre, og vant til slutt overlegent med 29 mål mot våre 22. Ifølge trener René Hamann-Boeriths gjør vi for mange enkle feil til å hamle opp med et så godt lag:

– Vi må innrømme at vi ikke var i nærheten i dag. Fyllingen straffer oss for enkle feil, og vi sliter med grunnleggende ting som å få ballen i mål.

Etter sin gode start på kampen, skulle Martin Vilstrup Andersen vise seg å bli vårt store lyspunkt i Bergen. Med 10 mål ble han til slutt kåret til banens beste DHK-spiller.

Neste kamp spilles i Drammenshallen førstkommende onsdag, den 04.03. Da får vi besøk av serieleder ØIF Arendal, i et dobbeltarrangement hvor Glassverket tar i mot Byåsen.

Glassverket starter showet klokken 18.00, mens vår kamp mot ØIF Arendal kastes i gang klokken 19.45. Vel møtt!