Ny juniortrener på plass i DHK! – Drammen

Ny juniortrener på plass i DHK!

DHK har skrevet under kontrakt med suksesstreneren Igor Koprivica, som tiltrer stillingen som juniortrener 1. juni.

Sammen med Morten Ekeland vil Igor få ansvaret for vårt G18-lag, samt vårt rekruttlag som spiller i 2. divisjon.

Morten og Igor har allerede møtt hverandre og fått delt sine håndballfilosofier, og begge gleder seg til å komme i gang med samarbeidet her i DHK.

Daglig leder Frode Scheie er svært fornøyd med at Igor er på plass i trenerteamet:
– Dette samarbeidet har jeg stor tro på at vil bli veldig fruktbart for DHK. Igor er en dyktig spillerutvikler som brenner fullstendig for håndballsporten, så han er den perfekte mann for jobben på alle måter.

Igor driver for tiden sitt eget coachingselskap, og har meget god kunnskap innen aldersbestemt håndball i Norge. Han trener i dag Asker ´98 og Kolbotn ´99, hvor sistnevnte er suverene i sin årsklasse i Norge. Igor har i tillegg erfaring som linjespiller på juniornivå i Haslum, og har trent Kolbotns A-lag i flere sesonger.

Nå ser Igor frem til å starte arbeidet i DHK:
– Dette bli veldig spennende, og jeg gmeg til å komme i gang med jobben!

Dette blir heller ikke første gang Igor samarbeider med vår daglige leder – han jobbet nemlig med Frode i Bækkelaget i sesongen 2012/2013. Dette samarbeidet endte med bronsjemedalje i eliteserien og NM20-gull i Oslo Spektrum . . .

På sikt ønsker Scheie at Drammen skal ta over tronen som en av Norges ledende junioravdelinger, og med tanke på Igors bakgrunn, vil han bli en svært viktig brikke på starten av denne reisen.

Vi ønsker ham velkommen til klubben, og gleder oss til å se hva han kan få til med våre unge spillere!