Ren utklassing! – Drammen

Ren utklassing!

DHK var suverene i Drammenshallen i kveld, og slo til slutt Bækkelaget med hele ni mål.

De blå startet matchen forrykende i første omgang, og fikk tidlig en stor ledelse. Allerede etter ti minutter sto det 8-2 til hjemmelaget, og Bækkelaget maktet aldri å tette gapet. Gutta gikk i garderoben med 18-11 til pause, og fortsatte fyrverkeriet også i andre omgang.

Med bunnsolid forsvarsspill og giftige angrep var vi rett og slett ustanselige i kveld, og et fantastisk publikum gjorde i tillegg en kjempejobb for å gjøre opplevelsen komplett.

Torbjørn Sittrup Bergerud leverte en kanonkamp mellom stengene, men fikk også god drahjelp av et sultent og våkent forsvar. I Henrik Jakobsens skadefravær gjorde Anders Skiaker Myhra en enestående jobb begge veier, og ble belønnet med bestemannspris for sin strålende innsats.

Trener René Hamann-Boeriths var naturligvis meget fornøyd etter kampen, og karakteriserte kveldens kamp som en knallsterk lagseier:

-Det er vanskelig å fremheve enkeltspillere i kveld, for de var så gode alle sammen. Lasse Vinding var enormt god i forsvar, og det var spesielt moro å se at Skiaker Myhra tok ansvar og leverte en kjempekamp.

René var naturligvis storfornøyd med Nacor Medina Perez også, som ble toppscorer med ni mål.

De øvrige målscorerne var Anders Skiaker Myhra med 7 mål, Tobias Glemming 6, Martin Vilstrup Andersen 5, Damjan Blecic 3, Eirik Nordeng 2, og Kristoffer Talsnes og Espen Gommerud Våg med ett mål hver.

Nå satser vi på at gutta tar med seg den gode følelsen til Bergen på onsdag.
Da står Fyllingen på motsatt banehalvdel klokken 18.00, og kampen vil vises på storskjerm i kafeteriaen i Drammenshallen.

Neste hjemmekamp er mot ØIF Arendal 4. mars, og da skal vi ha et fellesarrangement med Glassverket, som får besøk av Byåsen. Vi sees!