Mye positivt, men Elverum ble for sterke – Drammen

Mye positivt, men Elverum ble for sterke

DHK hang tidvis godt med i bortekampen mot topplaget Elverum, men til slutt var det hjemmelaget som trakk det lengste strået.

Til pause sto det 14-14 i Terningen Arena, og et sultent DHK-lag var for alvor med i matchen. Nacor Medina var suveren mot sin gamle klubb, og ble Drammens toppscorer med ni mål.

Trener Renè Hamann-Boeriths var også godt fornøyd med nysigneringen Damjan Blecic, som noterte seg for fire mål i sin DHK-debut. Damjan forventes å bli en sentral spiller når vi nå går inn i en svært viktig periode i Grundigligaen.

– Det var deilig å få Damjan med i laget, samtidig som det var veldig gøy at Nacor presterte så godt på sin tidligere hjemmebane. Vi taper kampen helt i starten av andre omgang, men bortsett fra det er jeg fornøyd med måten vi spiller på. Alle utviste en flott innstilling og god arbeidsmoral, så dette lover godt for resten av sesongen, sa Hamann-Boeriths etter kampen.

Etter pausen fikk DHK et slag i trynet da Elverum scoret fire mål på rappen uten at de blå maktet å svare. Det ble tidvis spennende i midten av andre omgang, men et våkent Elverum-lag ble rett og slett for sterkt mot slutten.

Nå gleder vi oss til å skyte Haslum ut av Drammenshallen.

MØT OPP OG STØTT GUTTA ONSDAG 11.02 KLOKKEN 19.00!