Johan Vik Mathisen har signert for Füchse Berlin! – Drammen

Johan Vik Mathisen har signert for Füchse Berlin!

Det ble nylig klart at DHKs Johan Vik Mathisen (17) har skrevet under for Füchse Berlin, og i månedsskiftet reiser han altså til Tyskland for å ta fatt på nye utfordringer.

Her skal han fortsette skolegangen på deres prestisjetunge og anerkjente toppidrettsgymnas, Schul- und Leistungssportzentrum Berlin, samtidig som han spiller på juniorlaget. Denne skolen har produsert uttalige Bundesliga-stjerner i ulike idretter, og blir sånn sett en perfekt utviklingsarena for Johan.

Johans kontrakt varer i første rekke i to og et halvt år, og målet er å spille seg inn på A-laget når juniorkontrakten går ut.

Gjennom Drammen Toppidretts samarbeid med Füchse Berlin har vårt unge talent allerede vært på et treningsbesøk hos klubben, så han vet hva som venter ham i den nye hverdagen.

Hovedpersonen selv brukte ikke lang tid på bestemme seg, og forteller oss i dag at han gleder seg enormt til å komme i gang.

– Det blir selvfølgelig spesielt å reise fra familie og venner, men nå gjør jeg egentlig ikke annet enn å glede meg. Man får ikke så mange muligheter som denne, så jeg takket ja umiddelbart, sier en glad 17-åring.

Vi i DHK vil følge Johans utvikling tett, og håper selvfølgelig på å se ham i Drammenshallen igjen i fremtiden.

Da gjenstår det bare å ønske LYKKE TIL!