DHK vant 30-28 over FyllingenBergen – Drammen

DHK vant 30-28 over FyllingenBergen

DHK kom skjevt ut og havnet fryktelig bakpå i kveldens Gundigligakamp mot FyllingenBergen. Bom på bom i angrep ga mange FyllingenBergen kontringer og mål.
20 minutter ut i 1. omgang ledet FyllingenBergen 17-8 og ingenting tydet på DHK-poeng. Så kom en god DHK-periode og plutselig var DHK kun 3 mål bak (18-15). Til pause var stillingen 19-15.

I 2. omgang dro bortelaget fra igjen 25-18, etter 11:29, og publikum belaget seg igjen på borteseier. Men DHK ville noe annet. Trener Hamann-Boeriths la om til offensivt forsvar og DHK begynte å spise opp ledelsen steg for steg. 2 og et halvt minutt før slutt utliknet Henrik Jakobsen til 27-27 og etter en teknisk feil av bortelaget, sendte Lasse Vinding DHK i ledelsen før første gang i kampen til vill jubel fra tribunene. Martin Andersen og nevnte Jakobsen satte 2 baller til, mens FyllingenBergen satte 1. Dermed var det DHK som kunne juble for 2 viktige poeng.

Nacor Medina Perez ble på kåret til DHK’s beste. Han ble også toppscorer med 7 mål. Hyggelig var det også at unge Øyvind Frigstad kom inn og laget 4 viktig scoringer. En spiller vi kommer til å høre mer fra.