Nacor Medina Perez har signert for DHK – Drammen

Nacor Medina Perez har signert for DHK

DHK er svært fornøyd med å ha sikret seg underskriften til en av Eliteseriens aller største profiler nemlig Nacor Medina Perez.

26 åringen, med 56 aldersbestemte landskamper for Sverige, har tidligere spilt for blant annet Redbergslid i Sverige og Emsdetten i tysk Bundesliga, men kommer nå fra Elverum der han dominerte sluttspillfinalene i mai, da Elverum tok gull.

DHK har et ungt lag med mange lokale spennende spillere. I Nacor får vi en skuddfarlig og erfaren spiller som vil bidra med vinner mentalitet og stabilitet til vårt fremadstormende mannskap.

Klubben er inne i en omstillingsfase både sportslig og organisatorisk, og på veien fra Drammen til drømmen blir Nacor en viktig brikke i denne prosessen» Vi er meget stolte av at han i konkurranse med mange klubber både i Norge og utlandet valgte DHK. Det sier mye om «merkevaren DHK», som i sin 22 årige historie har vunnet 12 seriemedaljer, 1 Norgesmesterskap, 3 sluttspill gull og fortsatt er eneste herrelag som har vunnet en Europa cup.

Daglig leder i DHK, Frode Scheie, sier «Det er fantastisk å registrere at engasjementet for DHK er så stort at et bredt antall bedrifter og privat personer har valgt å bidra med ekstra midler som sikrer fullfinansiering av denne spilleren. Dette har gitt oss muligheten til å realisere overgangen».

For ytterligere informasjon: kontakt daglig leder i DHK, Frode Scheie på 922 22 448 eller styrets leder, Sven Tore Moe på 402 90 040.