ARBO ENTREPRENØR AS – Drammen

ARBO ENTREPRENØR AS

ARBO Entreprenør AS har dyktige fagarbeidere med lang og bred erfaring, og er godkjent som opplæringsbedrift med lærlinger under utdannelse til fag -og svennebrev. Fagkunnskap, kvalitet og punktlighet er grunnlaget for både håndverket og forretningsdriften. Vi benytter kvalitetssikring i alle ledd, og har systemer for internkontroll og HMS basert på de til enhver tid gjeldene forskrifter.

Til gjennomføring av prosjekter benytter ARBO Entreprenør AS oppdatert prosjektstyringsverktøy, og disponerer det moderne utstyr som er nødvendig for å effektivisere arbeidet. Vi legger vekt på  kvalitet og sikkerhet for å skape trygghet og tilfredshet for hver enkelt ansatt, byggherre,  leverandører og samarbeidspartnere. Våre kunder er fra næringsliv, offentlig sektor og private. Vi holder til i Drammen, et godt utgangspunkt for oppdrag i Buskerud, Vestfold, Oslo og Akershus