DHK og M-Sport inngår utstyrsavtale – Drammen

DHK og M-Sport inngår utstyrsavtale

M-Sport med blant annet MITRE blir nå DHK’s nye utstyrsleverandør.

Daglig leder i dhk Frode Scheie er svært fornøyd med avtalen: «Vi setter spesielt stor  pris på at M-Sport i år har et eget kontor i Oslo slik at vi får et litt tettere samarbeid i hverdagen og et skandinavisk sentrallager som gjør at vi kan få leveringer med kort varsel. M-Sport satser nå hardt i det norske markedet og dhk blir en viktig partner i Region Sør. I forhandlingerne har M-Sport vist seg utroligt engasjerte og har presenterte oss for et nytt og banebrytende konsept».

Således jobber M-Sport direkte mot klubbene – og bedriftene – og ikke via  sportskjedene i motsetning til de fleste kjente utstyrleverandører.
«Dette gir DHK frihet til å aktivt markedsføre M-sport sin kolleksjon i regionen. Vi er sikker på at dette vil gi oss inntekter og goodwill fremover som vi med andre utstyrsleverandører ikke kan ha. Samtidig er M-Sport meget nytenkende i sin tilgang til både professionelle klubber og breddeklubber, som gir et dynamisk samarbeide», sier Frode Scheie.

«Drammen HK er en drømmepartner for oss, fordi de forstår vårt konsept,  fordelene og betydningen av hvordan man kan skape verdi i et strategisk sponsor samarbeide. Vi har store forventninger til samarbejdet med DHK og den positive betydning det kan få for oss hos M-Sport», sier direktør Morten Wittrup Præstbrogaard.

«Vi har allerede utviklet en del kreative ideer til felles satsningsområder med DHK ut over å levere dem en helt ny og spennende kolleksjon til den nye sesongen», supplerer M-Sports Key Account manager Espen Uthberg, der selv er tidligere toppspiller og trener i håndballens verden og er Drammen-klubbens daglige kontaktperson i Norge.

Kontrakten er tre-årlig og inkluderer levering av tøy til på og utenfor banen.

Mitre er verdens eldste sportsbrands med utspring i fotballverden, men med et efterhånden stærkt håndboldkoncept med prisgunstige, slidstærke produkter, som appellerer til både top og bredde i håndboldverden.

Cirka 150 skandinaviske klubber har direkte aftaler med den skandinaviske distributør, i Norge blandt andet Gjelleåsen IF, Øvrevoll/Hosle og Heming. Og nu altså Drammen HK.

Styleleder i DHK, Svein Tore Moe har arbeidet fram avtalen med M-Sport – på bildet sammen med leder av M-sport i Norge, Espen Uthberg.

Les om Mitre på http://www.mitre.dk eller http://www.mitre.com