Frode Scheie blir ny daglig leder i DHK – Drammen

Frode Scheie blir ny daglig leder i DHK

Det er med stor glede og entusiasme at vi i dhk nå kan meddele at det aller siste «esset» er på plass i «kortstokken».   Frode Scheie har takket ja til tilbudet om å bli dhk’s nye daglige leder.

«Frode hadde nøyaktig den bakgrunnen vi var på jakt etter» sier styreleder i dhk, Svein Tore Moe, som har ført forhandlingene med Frode Scheie.  «Solid håndballbakgrunn, økonomisk utdannelse, ledererfaring, markeds- og mediakompetanse.  Vi er usedvanlig godt fornøyd med å ha sikret oss denne karen.  Vi skal tilbake i toppen av norsk håndball og da er det viktig å ha den rette kompetansen om bord»!

Frode ble kjent som spiller i Drammen Håndballklubb.  Han var dhk’s sikre siste skanse, og var sentral da laget vant europacupen i 1996.  Fra Drammen gikk turen til profesjonell håndball i den tyske ligaen der han var i 7 år.

Vel hjemme igjen ble Frode ansatt som trener for Bækkelaget’s damer.  Etter 4 sesonger med BSK ble han i 2007 ansatt som sportsdirektør i Norges Golf Forbund.  I 2012 ble lysten på håndball igjen for sterk.  Han tok over som hovedtrener for BSK’s herrer og mot alle odds endte det med bronsemedaljer i postenligaen.

Siden 2004 har han også vært fast tilknyttet TV2 som TV-kommentator.

Vi ønsker Frode hjertelig velkommen til oss!