Seier i serieavslutningen – Drammen

Seier i serieavslutningen

DHK trengte en seier over Follo for å holde seg unna den utsatte kvalifiseringsplassen i årets postenliga.  Etter en litt famlende start på kampen,  avsluttet dhk-gutta med en god 2. omgang og vant til slutt kampen klart.  I og med at ØIF Arendal vant sin kamp, glapp sluttspillplassen. DHK endte på 9. plass og dermed er sesongen over for denne gang.

Det har vært en «opp og ned» sesong, med til tider mye frustrasjon og «stang ut».  Noen flotte stunder har det også vært.  Seieren over seriemester Haslum både i serie og cup, viste at laget hadde potensiale. Hjemmekampen mot Fyllingen var også en god opplevelse.  DHK var heller ikke langt unna en NM-finale i Oslo spektrum.  Ekstraomgangene i semifinalen mot Bækkelaget var noe av det mest spennende vi har vært med på.

Gøran Sørheim ble kåret til hjemmelagets beste spiller.  Han har vært lagets beste spiller gjennom hele sesongen og takket for seg med en ny god kamp.
Vi ønsker Gøran lykke til i internasjonal håndball og håper han får suksess og mange fine år «ute», før han forhåpentligvis en eller annen gang blir å finne i dhk-drakta på ny.

9 spillere takket for seg etter kampen.  Takk til hver og en av dere for all den innsats dere la for dagen.

Nå starter et nytt kapittel i DHK-historien.  Et helt nytt lag skal bygges.  I tillegg skal satsingen på egen rekruttering fortsette med uforminsket styrke.  Vi har allerede sett konturene av et juniorlag som er i gang med å ta opp arven etter de gode årgangene som herjet i perioden fra 2004 – 2009.  Resultatene fra Bring-serien i år således er meget oppløftende.
Det jobbes også tett mot en av våre trofaste sponsorer, slik at EB FUNCAMP akademiene kan fortsette.  Nytt av året blir også lanseringen av «Streetball» med promotering mot skoler i Drammen og omegn.

Takk også til alle dere frivillige som støtter opp i tykt og tynt.  DHK hadde vært en «fattig» klubb uten dere.  DHK har fortsatt mange venner som ikke er «likegyldige» til en klubb og et lag som gjennom mer enn 20 år har farget byen blå og gjort drammenserne stolte  ….. og det har vi tenkt å fortsette med!

DHK – Drammen opp og fram..!

Les mer om kampen på dt.no