Tidligere dhk spiller vender «hjem» – Drammen

Tidligere dhk spiller vender «hjem»

Mathias K. Holm er tilbake i DHK-drakta fra høsten av.  Mathias har de 2 siste sesongene spilt for hhv. Sandefjord og Falk.

Rene Hamann-Boeriths uttaler: «Mathias er en målvakt med høyt niveau som det er lykkes at få tilbage til dhk, og det er med stor glede at vi kan presentere Mathias som ny spiller fra neste sesong. Mathias skal neste sesong vogte målet i dhk sammen med Torbjørn S. Bergerud.
Mathias er en vinder – har store ambitioner og elsker at trene. Lige det vi søger i dhk.»

Mathias har vært med på mange store øyeblikk i DHK siden han kom til klubben som junior i 2003. Seriegull, NM-gull og Europacupfinale for å nevne noen. Over 60 juniorlandslagskamper og 7 A-landslagskamper har det også blitt. Nå ønsker han å være med på å oppleve flere stolte øyeblikk i dhk-drakta.