Ny spiller klar for DHK – Drammen

Ny spiller klar for DHK

DHK er i signeringshumør om dagen.

Den tidligere GOG spiller og nåværende topscorer i 1. divisjonslaget Stoholm, Martin Vilstrup, har signert for DHK. Venstrebacken ønsket mer spilletid og valgte derfor å gå fra GOG til Stoholm før sesongen. Det har i høyeste grad kommet den midtjyske 1. divisjonsklubben til gode.  Venstrebacken har scoret over 100 mål sålangt i serien.
Han har nå tegnet en to-års avtale med DHK.

“Det bliver selvfølgelig en udfordring, men jeg ser det som et skridt op af stigen. Jeg ser i hvert fald Drammen og den norske liga som værende lidt bedre end 1. division herhjemme. Jeg har fået et rigtig fint tilbud deroppe fra,og kender Rene (Hamann-Boerits, red.) fra tidligere, kan lige hans spillestil, og jeg tror også, at det passer mig fint, siger Vilstrup til HBOLD.dk og fortsætter:

Jeg synes at det er et spændende projekt de har gang i. De vil gerne tilbage til toppen af norsk håndbold, og jeg vil gerne være med til at føre dem til det. Det er da også en drengedrøm for mig at komme til et andet land at spille, og min kæreste bor der, så det er perfekt.”

Les mer på dt.no: http://www.dt.no/sport/ny-danske-har-signert-for-dhk-1.8292890