Knepent DHK tap for Haslum – Drammen

Knepent DHK tap for Haslum

Det ble en spennende og dramatisk kamp i Drammenshallen da DHK møtte storfavoritt Haslum til kamp i postenligaen.  DHK satte et godt forsvar fra start og ledet 5-0 før Haslum satte inn sitt første.  Etter dette ledet hjemmelaget med 2-3 mål gjennom omgangen og kunne gå til pause med 15-11 ledelse.  Torbjørn Bergerud var strålende gjennom hele omgangen og vartet opp med et dusin redninger.

Etter pause endret kampbildet seg.  DHK’s forsvar var ikke like på hugget og Haslums målmaskin, Erlend Mamelund, satte den ene scoringen etter den andre. Hele 15 mål noterte Mamelund seg for, hvorav 6 på straffe.  DHK holdt imidlertid godt unna og ledet gjennom mesteparten av omgangen.

6 minutter før slutt var det Haslum som gikk i ledelse og da DHK pådro seg en 2 minutters utvisning etter en reaksjon fra kampens delegat, benyttet Haslum sjansen til å  øke ledelsen til 3 mål.  DHK gjorde et iherdig forsøk på å utlikne men det holdt altså bare nesten.

Kampen var preget av mange utvisninger.  Hele 28 utvisningsminutter ble det totalt i en kamp som egentlig aldri var røff.
DHK måtte sone 16 av dem og dette var nok med på avgjøre det hele.  Særlig den siste utvisningen ble avgjørende.

Toppscorere DHK: Lars Erik Bjørnsen 7 (1 straffe), Haslum: Mamelund 15 (6 straffer)

DHk’s beste:  Torbjørn Bergerud, Haslums beste: Erlend Mamelund.