Runar – DHK 23-29 – Drammen

Runar – DHK 23-29

Trener Hamann-Boeritz har lenge bedt om tålmodighet for å få litt tid til å få laget til å fungere. 3 tap og null poeng i Postenligaen sålangt har likevel vært vanskelig å innfinne seg med for seiersvante Drammensere.
Runar som topper tabellen, var således skyhøye favoritter foran kampen i kveld.
Men i kveld løsnet det for alvor for dhk-gutta. Solid forsvarsspill og meget godt målvaktsspill av Torbjørn Bergerud (kåret til kampens beste spiller), gjorde at DHK kunne gå til pause med 13-10 ledelse, og denne ledelsen ga gutta aldri fra seg. 23-29 viste tavla når sluttsignalet gikk. Da hadde Runar forsøkt både et og to og tre frimerker, uten at det var noen suksess. At jubelen sto i taket etter kampen er helt på sin plass. Dette var en meget solid gjennomført arbeidsøkt.
Gratulerer til Rene Hamann-Boeritz og hele laget! Vi gleder oss allerede til neste kamp. Da står en ny favoritt for tur i Drammenshallen, ubeseirede Haslum med Erlend Mamelund i spissen.