Kjempesmell i Oslo – Drammen

Kjempesmell i Oslo

Nedrykksdømte Bækkelaget viste at de ikke kommer til å gi seg uten kamp.  Etter en jevn start der lagene fulgte hverandre til 5-5 fikk DHK problemer. Fullstendig måltørke en lang periode i 1. omgang gjorde at BSK kunne øke til 12-5 og gå til pause med 18-12 ledelse.

DHK var bedre med etter hvilen og reduserte ledelsen til 22-20 etter en god periode.  Dessverre tok iveren etter å utlikne overhånd.  Det ble for mye «stress» og feilene fra 1. omgang var der igjen.  BSK dro i fra på nytt og vant til slutt 35-26.

DHK’s mannskap var ivrige på å vise seg fram i seriestarten. Det ble periodevis for lite ro over spillet.  Vi så bare glimtvis hva som bor i dette lagt.

Lars Erik Bjørnsen leverte som vanlig og ble toppscorer for dhk med 9 mål.

Best på BSK: Nicolai Hauge