Ny trener på plass – Drammen

Ny trener på plass

Renè Hamann-Boeriths blir ny elitetrener i Drammen Håndballklubb.

Renè Hamann-Boeriths er tidligere profesjonell håndballspiller med fartstid i GOG Gudme, Bayer Dormagen og Bad Swartau. Han var dansk landslagsspiller fra 1989-1997 og har 110 landskamper for Danmark. Han ble kåret til årets spiller i Danmark i 1995.

De seneste årene har han trent Skjern, Sønderjyske, Fredericia, Århus GF og senest TM Tønder.

Han er utdannet pedagog, trener og coach og flytter til Norge med sin kone Conny og 2 sønner. Conny var spiller på det danske landslaget som gikk under navnet «de jernharde laydies», der hun blant annet var med på å vinne EM, VM og OL gull.

Renè skal også ha ansvaret for en utvidet satsing som DHK nå planlegger mot barn og unge i distriktet. Her vil DHK også benytte seg av Conny’s ekspertise. Dette er en viktig del av DHK’s arbeid de neste årene for å øke interessen for håndballen generelt og for DHK spesielt.

Vi i DHK er i dag stolte og glade for å ha signert en 3 års kontrakt med Rene, som slutter seg til laget ca. 1. august.

4. juni 2013
Drammen Håndballklubb