Tusen takk for sesongen 2012/2013! – Drammen

Tusen takk for sesongen 2012/2013!

Drammen Håndballklubb vil gjerne takke alle våre fantastiske samarbeidsbedrifter for denne sesongen. Dere er så utrolig viktig for oss alle sammen, både hovedsponsorer, sponsorer, patrioter og grunnfjellet. Så igjen, tusen takk for denne sesongen og vi håper dere vil være med på laget til neste sesong også!

Vi vil også takke alle de frivillige og funksjonærene som gjør en kanon jobb for oss! Spesielt under våre kamper. Dere skal vite at vi setter veldig pris på dere alle sammen! Jobben dere gjør er helt uvurderlig for oss.

Vi må selvfølgelig også takke juniorlaget og junior gruppa som har noen helt rå foreldre med på laget! Juniorene våre hjelper oss med å rigge klart til hver eneste kamp og foreldrene deres stiller velvillig opp og bidrar med alt de kan. Spesielt takk til Robert Ege og Tom Arild Kristiansen, som hjelper oss veldig med å pusse opp kafeteriaen i disse dager. Og May Britt Engen som organiserer juniorene med en jernhånd 🙂

Til slutt vil vi også takke våre supportere, Ælvebredden og alle våre gode DHK venner for flott støtte gjennom hele sesongen. Det betyr mye for gutta! Og takk til alle dere andre som har møtt opp på våre kamper for å heie 🙂

Denne sesongen har vært litt tung for oss og vi har ikke nådd de sportslige målene vi satt oss, men vi sier som Arnold Schwarzenegger: «We`ll be back» :)!!!!