DHK endte på 7. plass – Drammen

DHK endte på 7. plass

Snipp, snapp, snute. Postenligaen 2012/2013 er til ende. Elverum tok sitt 1. seriemesterskap, helt fortjent, vi gratulerer! Laget har vist seg som det mest og best stabile laget i årets serie. En serie som forøvrig har fått tilnavnet «kokosligaen», der alle stort sett slo alle og der ingen medaljer var klare før den siste dommer blåste sin siste pip.
DHK kunne avslutte med alt fra 3. Til 8. plass, selv om bronsen nok synes langt unna rekkevidde. Tapet for BSK/NIF sammen med Runars uavgjort ga BSK/NIF bronsen. Overraskende og litt sensasjonelt, spør du oss.
Drammensgutta har hatt en ujevn sesong der prestasjonene har variert. 7. plassen er DHK’s svakeste plassering på 20 år. Avstanden til medaljene var imidlertid minimal. Et par seire mer – og DHK hadde vært topp 3 – noe som bør være et klart mål neste år.
Laget har fortsatt muligheten til å vise seg fram i sluttspillet som starter over påske. Med en god kamp mot Runar fk. lørdag kan også semifinale i eCup’en være i boks.