Tapte hjemmekampen – Drammen

Tapte hjemmekampen

DHK gikk på en ny smell hjemme mot ØIF Arendal sandag kveld.  Laget tapte 28-30 eller å ha ledet 16-14 til pause.
ØIF var best i åpningsminuttene og ledet 3-0 før DHK, anført av Henrik Westgaard og Lars Erik Bjørnsen, fikk kontakt på 3-2.  ØIF ledet fram til 14-14. DHK avsluttet best, og stillingen til pause var 16-14 til hjemmelaget.
2. omgang åpnet med 3 ØIF scoringer, og etter dette fulgte lagene hverandre tett.  Dessverre for hjemmelaget var det ØIF Arendal som avsluttet best, og som dermed passerte DHK på tabellen.  DHK er nå nede på en 7. plass, og en skikkelig «langspurt» er nødvendig for å sikre en sluttspillplass.

Best på hjemmelaget var Lars Erik Bjørnsen (6) og  Henrik Westgaard (5).  Best på ØIF Arendal var David Svenningsen (7), Andre Jørgensen Hofstøl (9) og Svenn Erik Medhus.