Uavgjort i Drammenshallen – Drammen

Uavgjort i Drammenshallen

Kveldens kamp i Drammenshallen mellom DHK og Haslum endte tilslutt 29-29 etter at Haslum ledet fra start til det gjensto et halvt minutt.  Da hadde Haslum gått i den berømte fellen og «sluppet seg ned» etter å ha ledet komfortabelt med 7 mål 8 minutter før slutt.
I et siste forsøk på å få med seg poeng sendte trener Oustorp ut 2 mann for å markere ut Mamelund og Hauge.  Da gikk det «helt i ball» for Haslum som gjorde feil på feil og dermed kunne DHK kontre inn den ene reduseringen etter den andre.  Henrik Westgaard fikk æren av å «fly» inn det siste målet.
DHK framsto ikke som noen medaljekandidat i kveldens kamp, men en frisk sluttspurt ga publikum en liten opptur tilslutt.
Best på DHK: (nok en gang): Sørheim og Bjørnsen med hhv. 9 og 7 scoringer.
Best på Haslum:  Målvakt Henrik Tovås