DHK slo tilbake – Drammen

DHK slo tilbake

DHK kom sterkt tilbake etter den svake innsatsen mot Bodø.  Anført av Gøran Sørheim scoret DHK hele 21 mål i første omgang.  Runar på sin side klarte ikke å demme opp bakover og når det tillegg florerte med tekniske feil, så kampen ut til å være kjørt når lagene gikk i garderoben.

Runar kom sterkt tilbake i 2 omgang.  Frimerke på Sørheim og noen flere redninger av Simen Hansen gjorde at forspranget var spist opp når 10 minutter gjensto av kampen.  Henrik Westgård ble kastet utpå for å utfordre 1 mot 1 og løste oppgaven glimrende.  DHK dro i fra på slutten og vant fortjent 35-31.  Dette var en svært viktig seier som gjør at laget fortsatt henger med i toppkampen.  Runar gikk forøvrig på sitt første hjemmetap.

Best på DHK: Sørheim og Westgård.  Mehl, Jakobsen og Bjørnsen levert også en god kamp.