Uavgjort 25-25 mot BSK/NIF – Drammen

Uavgjort 25-25 mot BSK/NIF

DHK klarte å berge et poeng i kveldens hjemmekamp mot svakt plasserte BSK/NIF.
DHK lå bak med 7 mål i 2. omgang, men en kjempespurt de siste 7 minuttene gjorde at kvelden ikke endte i fiasko.
BSK/NIF’s målvakt Emil Jungmann spilte en strålende 1. omgang og hans innsats gjorde at gjestene kunne gå til pause med ledelse 14-12.  Etter pause slet hjemmelaget med å treffe målet og BSK/NIF økte ledelsen til 23-16 før hjemmelaget våknet.
Lars Olav Olaussen hadde en meget god 2. omgang i dhk-buret og sammen med Henrik Westgaard som satte 3 viktige scoringer i sluttminuttene, var han dhk’s beste i kveld.

I de andre oppgjørene i kveldens postenligarunde, vant Fyllingen og Runar, mens Haslum gikk på et hjemmetap for Elverum.  Dermed ser årets Postenliga ut til å bli jevnere enn på mange år.  I øyeblikket er Fyllingen og Runar et hestehode foran Haslum, Elverum og DHK.