DHK tok NM for Veteran G40! – Drammen

DHK tok NM for Veteran G40!

Vi gratulerer med seier til våre «gamle helter» som tok hjem gullet i Veteran NM G40 denne helgen i Stavanger!  Her en liten rapport fra Øystein:

Vi hadde fått Sandefjord, Viking (Bergen) og Vålerenga i innledende pulje. Det ble 2 greie seire mot Sandefjord og Viking fredag. Lørdag morgen, kamp 0935 mot Vålerenga, og det ble en dårlig kamp fra vår side som til slutt endte uavgjort. Vi vant pulja på målforskjell!
I 1/8 finalen møter vi Fyllingen og leverer en grei kamp, lagseier. Nå har laget begynt å sette seg, spesielt bakover.
I kvarten venter Urædd og dette ble også en grei match.
Vi møter så Elverum i semi’n med Stig Rasch i spissen. De var begynt å bli slitne, så midt i 2 omg. var de ferdige.

Finale! På stor bane i Stavanger Idrettshall skulle SIF bare hente gullet. De stilte med 8 mann med landslagserfaring: Tom Tvedt, Per Christian Micharlsen, Rune Marki, Rune Erland, Erlend Sødal, Ole Eftedal, Øystein Stray, her er det mange kjente navn. Kampen var helt jevn etter 1 omgang. SIF kom 3 mål foran midt i 2 omg., men vi fikk etter hvert satt taklingene skikkelig, samt at skuddene satt der de skulle. Vi greide å ta igjen forspranget og vant til slutt med 2 mål!

Kjempeinnsats av hele laget under hele turneringen. Vi var veldig bra bakover og når vi da har Terje Wold Larsen i mål kan det bare gå en vei. Gøy å være en del av dette laget i Stavanger.
Veldig stolt av gutta. ( FDAB)

Neste år venter Trondheim!
Mvh
Øystein

Laget besto av følgende spillere:

Kristian Renaas, Kjetil Gulbrandsen. Hans Petter Salvesen, Erik Mathisen, Terje Wold Larsen, Harald Viskum, Thore Hyggen, Richard Ege, Robert Ege, Robert Kowenhoven, Lars Njøsen, Jon Petter Helgesen og Øystein Johannessen