DHK klar for semifinale NM – Drammen

DHK klar for semifinale NM

Det ble ingen reprise på onsdagens kamp da dhk møtte Viking i kvartfinale NM søndag. Etter en «katastrofal» (sitat Geir Oustorp) førsteomgang, ble starten på 2. omgang bedre. Men, da det dro seg til mot slutten av omgangen kom Viking tilbake og sikret seg uavgjort 30-30. Etter 4 ekstra omganger sto lagene fortsatt likt og straffekast måtte til. Serie på 5 straffer klarte heller ikke å skille lagene og da var det klart for ett og ett tellende kast. dhk’s Eirik Nordeng satte sin mens Viking’s Kjetil Strand ikke klarte å overliste Lars Olav Olaussen, og  dhk kunne juble for avansement til semifinale i NM etter en thriller avslutning! Semifinalekampene trekkes 25. oktober.

Les dt.no her: http://dt.no/sport/seiret-i-handballthriller-1.7595047