Meld på laget ditt! – Drammen

Meld på laget ditt!

Etter uavgjort 22-22 i serieåpningen borte mot Bodø på søndag er det endelig tid for første hjemmekamp i Drammenshallen førstkommende lørdag!  Dette blir et dobbeltarrangement med Glassverket og kampene spilles
dhk – Haugaland kl. 16:00
GIF – Gjøvik kl. 17:45
Billettpriser Voksne kr 150 og Barn kr 50 – gjelder for begge kamper!
DHK og GIF sesongkort gjelder begge kamper.

Vi inviterer også alle aldersbestemte lag GRATIS! Påmelding til dhk@dhk.no med navn og antall (inntil 20 personer pr lag) innen fredag 28.9.2011 kl 14.00, billettene hentes på vårt kontor i Drammenshallen i forkant av kampen.
Merk: kåring av beste heiagjeng på hver av kampene med premie et ballnett m/7 Select baller!
Ta på drakt/treningsjakke. Lag gjerne plakater etc.!

VELKOMMEN!