DHK G16 i Ski Cup – Drammen

DHK G16 i Ski Cup

Ski cup helgen 24.-26. august
En ny turnering er unnagjort. Guttene møtte sterk motstand i innledende pulje. På fredag var det Sola som var motstander. Her ble det tap med 13-20. Det var noen skuffete gutter etter kampen. Sammen med trenerne ble de enig om hva som måtte endres på.

På lørdag var det Eidsvold turn som sto for tur. Her var det et helt annet lag som kom på banen. Guttene spilte bra i forsvar og det var gode målvaktsprestasjoner. Det ga mange kontringer og engasjement i angrepsspillet. Det endte med seier 36-5.

Neste motstander var Falk.  Drammens gutta ønsket å ta med seg det positive de hadde vist frem i kampen før.  Det ble en jevnere kamp i starten, men etter hvert dro gutta i fra. Til pause sto det 14-5. Når sluttsignalet lød var det blitt hele 26-16 til Drammens gutta. Med seieren på hele 10 mål, ble Drammensgutta pulje vinner.

Så var det klart for ny kamp på søndag. Taktikken og guttene var klare. De skulle fortsette det gode lagspillet de hadde vist på lørdag, men slik gikk det ikke. Det ble altfor mange skuddbom alene med målvakt, men det som var positivt var forsvarsarbeidet og målvakts redningene. Det endte med 2 måls tap for Kjøkkelvik. Når kampen var slutt sto det 9-11 på resultat tavla.

Dette er et helt nytt lag som er sammensatt av spillere fra mange klubber. Vi må regne med at det tar tid å bygge opp et lag, men vi har tatt et skritt i riktig retning denne helgen.