DHK eliteturnering ble spilt i helgen. – Drammen

DHK eliteturnering ble spilt i helgen.

I helgen ble DHK eliteturnering spilt i Drammen. Vi fikk besøk av Ystad fra Sverige, Haslum og Elverum. Så motstanden var det ingenting å si på i helgen. Her var det topp matching for alle lag!

På fredag gikk kampene i Røykenhallen og vi spilte mot Elverum. Det ble desverre tap i denne kampen, men det var mye positivt å ta med seg videre. Lørdag var det duket for kamp i Sandehallen mot Ystad. Dette var nok den beste kampen fra vår side denne helgen. Vi spilte tidvis meget godt i forsvar og fremover på banen var det også fin «flyt» i angrepsspillet. Vi vant til slutt denne kampen og kunne kose oss ute i sola med supportere, frivillige og andre etter kampen med masse god grillmat. På søndag ventet Haslum i den siste kampen i Drammenshallen. Her ble det et marginalt tap og det var nok noen slitne ben etter 3 kamper i helgen. Uansett, vi tar med oss mye positivt fra denne helgen og gleder oss til fortsettelsen. Det var gøy å se alle nye i full aksjon, og når samspillet etter hvert sitter bedre har vi mye å se fram til!