Årets nykommere – Drammen

Årets nykommere

Vi presenterer herved de 4 som drammenspublikummet skal få stifte bekjentskap med kommende sesong.

Fra  venstre mot høyre: Nicolaj Mehl (Danmark), Ronald Putans, Andre Tønnesen og Eirik Nordeng

Nicolaj Mehl;

Venstrehent høyre bakspiller som har en raskt skudd og er uredd i forsvar. Har kvaliteter som vi har savnet i form av viderespill og sette andre i fokus. Har spilt flere sesonger sammen med Lars Erik i Danmark. Kommer til å sette preg på Postenligaen i form av tøffhet og tempo samt at han har stort fokus på andre medspillere.

Ronald Putans;

en spiller for fremtiden og en så sjelden venstre bak som er opp mot 2 meter og som skyter mål fra 9 meter og er norsk. Har vært uheldig med mye skader og er nå nyoperert men med for fullt fra etter sommeren. Vi mangler en typisk skytter i laget og nå har vi fått det samt at han er meget godt skolert.

Andre Tønnesen;

er den forsvarsspilleren som vi kanskje har savnet i forrige sesong. Kom til oss og tilbød sine tjenester og vi tror han kommer til å styrke laget vårt først og fremst bakover. Har rutine med spill i Elverum og kommer fra en håndball familie.

Eirik Nordeng;

spennende type med både stort tempo og innsats. Har kvaliteter som vi ønsker som et tillegg til Gøran som midt bak. Har internasjonal erfaring gjennom spill på LM92 og skal spille mesterskap i sommer. Har fått gode skussmål fra både medspillere og trenere og vi gleder oss til å nyte godt av hans kvaliteter.

 

(Drammen)