Takk for sesongen 2011 2012 – Drammen

Takk for sesongen 2011 2012

Da er sesongen 11/12 over, og det er på tide og sette seg ned å filosofere over sesongen som har vært, og deretter se inn i krystallkula om fremtiden.

DHK anno 11/12 oppnådde sine målsettinger, og disse var at vi ønsket medalje i Postenligaen og vi fikk spille NM finale i Spektrum i romjula.  Status i mai 2012 er at vi fikk bronse i Postenligaen, sølv i NM og bronse i sluttspillet. Dette er spillergruppen, trenerteamet og klubben meget godt fornøyd med etter at vi stod ”på bar bakke” før sesongen med tanke på kontrakter og trenere. Vi startet opp den 23. mai og vi hadde 12 nye spillere i en stall på 17. Dette gjorde sitt til at vi måtte fokusere på samspill og samhandling fra første økt, og guttene var disiplinerte og flinke til å følge konseptet. Oppkjøringen gikk bra og vi hadde mange lovende resultater og da vi skulle sette målsettingen for sesongen så var hele laget klare på at medalje i Postenligaen var innen rekkevidde og vi hadde en drøm om å spille NM finale.

Sesongen i år har vært superjevn og det har vært mange ”rare” resultater, men med de to beste lagene foran oss andre. Haslum og Elverum har jobbet i flere sesonger med de samme lagene og de samme trenerne. Dette gir selvfølgelig gode resultater, og det er lønnsomt å satse på kontinuitet og kvalitet. Haslum har de beste spillerne og Elverum har kontinuiteten i laget. Dette ønsker DHK å gjøre noe med, og vi beholder stammen i laget inn i fremtiden. Drømmen er å nærme seg de to beste neste sesong. Det er klubben og laget helt sikre på er mulig.

Det har gått opp og ned i sesongen, men en ting som nesten alltid har vært bra er angrepsspillet. Vi lager nok mål, men vi har en utfordring i forsvarsspillet vårt. Derfor måtte vi legge om til en offensiv variant til jul, og dette gav resultater i andre halvdel av sesongen. Vi slapp inn færre mål og fikk flere mål på kontringer etter jul. Forsvarsspillet har topp prioritet inn i neste sesong.

Utover våren spilte vi mange gode kamper, og vi vant de riktige kampene slik at vi tilslutt stod igjen som bronsemedaljevinnere. I sluttspillet fikk vi prøvd litt andre spillere som ikke fikk så mye spilletid i serien, og vi vant igjen de riktige kampene og gikk til semifinale. Her møtte vi igjen Haslum. Vi spilte en dårlig kamp hjemme og tapte med 2 mål, mens vi i bortekampen spilte strålende og vi fikk tilslutt uavgjort. Da var sesongen over og vi fikk bronse i sluttspillet også.

Vi takker av 4 stk. spillere fra stallen i år, og dette er Steven, Andre, Henrik K og Fredrik U. Vi ønsker dem lykke til videre, og takker dem for hva de har prestert i DHK drakten.

Inn kommer 3 stk. nye spillere; Nicolaj fra Fyn i Danmark, Ronald og Eirik fra Herulf. Disse innehar kvaliteter som vi har savnet i laget denne sesongen, og de kommer til å gjøre sitt til at DHK er enda mer komplett som lag de neste sesongene.

Nå er det en liten pause fra håndballtreningen og vi starter opp igjen 4. juni. Vi trener nå bare fysisk i 3 uker og deretter er vi i gang med håndballen igjen.

Takk til dere alle; frivillige, publikum og sponsorer for i år, og velkommen igjen neste sesong.

Med hilsen Geir og Tom Morten