Ny norsk landslagsspiller klar for DHK – Drammen

Ny norsk landslagsspiller klar for DHK

DHK har gleden av å presentere enda en ny norsk landslagsspiller som er klar for klubben de neste to sesongene (12/13 og 13/14). Gutten vi snakker om er Ronald Putans, født 1991.

Ronald har den siste sesongen spilt for HK Herulf, og de foregående to sesongene for Bodø. Ronald er opprinnelig fra Trondheim og er sønn av ikke ukjente treneren til Byåsen, Valery Putans. Ronald er venstre bakspiller og er 197cm høy. Ronald er en skytter som DHK håper skal gjøre sitt til at vi får enda flere strenger å spille på i de neste sesongene. Sammen med Henrik Westgaard så håper vi at de begge skal utfylle plassen til det fulle. Bakover kommer Ronald til å gjøre sitt til at DHK får større høyde i midtblokken enn vi har hatt i årets sesong.

Ronald var tatt ut til A-landslagets turnering i Bodø i påsken, men ble operert rett før påske for et brudd i venstre hånd og måtte melde forfall til samlingen. Ronald har 26 landskamper for norges jr.landslag. 

DHK tror Ronald vil komplettere den venstre bakspillerposisjonen og vi er helt sikre på at han har de rette holdningene og den rette innstillingen som DHK ønsker å stå for. Ronald er på plass fra vi starter treningen til neste sesong og vi ønsker ham hjertelig velkommen! 

(Drammen)