I pose og sekk – Drammen

I pose og sekk

DHK trengte hjelp fra BSK/NIF og fikk det.  I tillegg spilte laget en av sine beste kamper for sesongen da ØIF Arendal ble sendt hjem uten poeng.  28-21 sto det på tavla da kampen var over. I Oslo vant BSK/NIF 31-27 og i Nadderudhallen vant Haslum toppkampen mot Elverum 30-28.

Et heltent DHK ville vise, et for anledningen ungdommelig publikum, at kampen mot Runar var et feilskjær. Og pulikum fikk virkelig valuta for pengene. Bakerst en meget god Sebastien Ehnevid, og et forsvar med pondus, stoppet ØIF på 21 baklengsmål. Angrepsmessig var det mer tæl og vilje, krydret med delikate flyvere.

Kampen var jevn til pause – da stod det 11-9. Etter pausen gikk DHK rett opp i en 4 måls ledelse og så seg siden aldri tilbake.
Innsatsen ble altså belønnet med bronsemedaljer og Europacup plass for 2. plassen i NM da Haslum som seriemester får Champions League kvalifiseringsplassen.

Nå venter sluttspillet som i år arrangeres som seriespill.  Der møter DHK, Elverum, Runar og BSK/NIF i kampen om sluttspilltittelen. Første kamp spilles allerede ondag 11.4 – mot BSK/NIF i Oslo.