Gøran og Bjørnsen på A-landslaget!! – Drammen

Gøran og Bjørnsen på A-landslaget!!

Det var med stor glede at vi fikk vite at Gøran Sørheim får sin A- landslagsdebut i påsken. Lars Erik er også tatt ut, men han blir en "gammel ringrev" å regne ifht Gøran.

Når vi ringte, fikk vi snakke med en overlykkelig Gøran.

Vi tok et kjapt intervju med Gøran:

1. Hva var det første du tenkte når du så uttaket? «Den første tanken jeg tenkte var at dette var kødd og at mailen var blitt sendt til feil person :)» Men det var den ikke!

2. Men når du forstod at dette ikke var kødd?  «Jeg ble veldig overrasket, samtidig veldig glad og ser frem imot en stor utfordring».

3. Hva tenker du om motstanden?  » Det blir knalltøff motstand, mye bra spillere, flere gode lag. Det blir annerledes enn i Postenligaen med tanke på det fysiske og at det går mye fortere internasjonalt. Men jeg føler jeg er greit rustet til å ta utfordringen og håper jeg får spilletid.»

4. Hva tenker du frem mot A-landslagssamlingen? » Jeg skal gjøre det jeg har gjort hele sesongen. Fortsette å prestere i DHK og ta med meg det videre inn på samling».

5. Tror du at du får noen oppgaver utenom det håndballfaglige ? » Jeg kommer nok til å bli en ball – / flaskebærer, men sånn er det når du er debutant!»

Uansett, så synes vi at det er fullt fortjent at Gøran får sin debut for Norge i påsken. Han har vært knallgod stort sett hele sesongen og vi som kjenner Gøran vet at han er super seriøs i alt han foretar seg, både på og utenfor banen!

Vi ønsker både Gøran og Lars Erik lykke til på samling og gleder oss til å se de i aksjon!

Første mulighet for å se våre landslagsspillere er i morgen, kl 18:00 i Drammenshallen mot Viking! HUSK GRATIS INNGANG FOR ALLE!

Velkommen til kamp!