DHK kom sterkt tilbake – Drammen

DHK kom sterkt tilbake

DHK ledet fra start til mål i søndagens postenligakamp i Mossehallen.  Drammenserne gikk rett i 5-1 ledelse og så seg siden aldri tilbake.

DHK startet kampen meget sterkt og kontret Herulf i senk de første fem minuttene av kampen. Dominansen fra DHK ble sterkere og sterkere utover den første omgangen og etter drøye 13 minutter var stillingen 13-6. DHK gikk til pause med 23-15.
I andreomgang beholdt DHK grepet om kampen og etter drøye 40 minutter  ledet de 31-21. Forsvarsspillet fungerte ikke like bra, men gutta scoret mye fremover.

Deretter fulgte en periode der lagene fulgte hverandre tett og DHK vekslet med å lede med mellom åtte og ni mål. DHK byttet også keeper og Mathias Kolstad Holm kom inn mellom stengene og gjorde sine saker bra.

DHK fortsatte å kjøre på å kunne til slutt ta med seg seiere hjem.