Det ble tap i NM-finalen – Drammen

Det ble tap i NM-finalen

Det endte med tap 38-28 for DHK mot Haslum i kveldens cupfinale. Haslum kom best i gang men DHK hentet inn igjen forspranget. Mot slutten av 1omgang fikk Haslum igjen en 4 måls ledelse. Til pause stod det 18-14 til Haslum. I andre omgang dro Haslum i fra ett DHK lag som bommet og bommet. På det meste var DHK 15 mål bak, men reduserte mot slutten av kampen. Henrik Jacobsen ble DHKs toppscorer med 7 mål.

2. omgang ble dessverre skjemmet av en stygg takling av Gøran Sørheim.  Bård Tobiassen med stive armer sendte en uforberedt Sørheim i gulvet med et brak. Sørheim ble sent til sykehus og i skrivende stund er situasjonen uviss. Tobiassen ble belønnet med en 2 minutters utvisning, men få utenom pipeblåserne forsto hvorfor han ikke fikk se det røde kortet.  Taklingen ble forøvrig feiret med «high-five» på Haslum benken.
Med Sørheim ute, stokket angrepsspillet seg, noe som resulterte i kun 6 scoringer på 20 minutter i 2. omgang.  Forsvarsmessig falt laget helt fra hverandre og det ble tidlig klart at Haslum ville ta sin 3. NM-seier.

SISTE: Sørheim ser ut til å ha ungått brudd i hoften, slik man først fryktet. Han er kraftig forslått, men kom på krykker hjem til Drammen i kveld.