Haslumseier i Nadderudhallen – Drammen

Haslumseier i Nadderudhallen

Etter at gjestene fra Drammen hadde vært det beste laget, og ledet 15-12 til pause, spilte Haslum mye bedre etter hvilen og vant til slutt 32-25.

1. omgangen var jevnspilt lenge, men alltid med Drammen 1-3 mål foran. Haslum slet med spillet sitt i angrep, og spesielt med få ballen forbi en god Mathias Kolstad Holm i målet til DHK. Mot slutten av omgangen var gjestene oppe i en 4 måls-ledelse på 14-10, men Haslum klarte å knappe inn til 3 mål bak ved pause.

2. omgangen ble en helt annen for hjemmelaget, hva gjaldt kvalitet. Gutta våknet skikkelig til liv, og fra å ha prestert svakt i 1. omgang, var nivået i den andre helt på høyde med årsbeste. Bakover slet drammenserne med å komme til avslutninger, og det som kom tok Trond Tjemsland ofte seg av. Etter 11 minutter av omgangen var Drammens 15-12 ledelse snudd til 23-18 i Haslums favør. Derfra og inn hadde de rødkledde full kontroll.

Nå er det 2 felles treninger før lagene igjen møtes. Denne gangen i kamp om Hans majestets kongens medalje og pokal.

Haslum – Drammen 32-25 (12-15)

Mål Haslum:

Kent Robin Tønnesen 8 (3), Einar Riegelhuth Koren 5, Sebastian Barthold 4, Thomas Kristensen 3, Bård Egil Tobiassen 3, Nicolay Hauge 3, Anders Røe 3 (1), Erlend Mamelund 2, Martin Gravdal Haldorsen 1

Mål Drammen:

Lars Erik Bjørnsen 7, Gøran Sørheim 5, Steven Larson 3, Magnus Nørstebø 2, Jan Richard Lislerud Hansen 2, Andrè Kolstad 2, Henrik Jacobsen 1, Trym Günther Merg 1, Henrik Westgaard 1, Fredrik Utengen 1

Utvisninger:

Haslum: 4 x 2 min

Drammen: 5 x 2 min