God Jul fra oss – Drammen

God Jul fra oss

Her kommer en julehilsen fra trenerteamet og en liten oppsummering av sesongen så langt.

Vi ønsker å takke alle som har vært på kamp og på trening for stort engasjement og for mange gode innspill i debatten rundt laget. Vi setter stor pris på deres engasjement og meninger.

God dag til dere alle.                                                                                                   Julen 2011

Vi har nå spilt 12 kamper av 22 og vi ligger på 4. plass i Postenligaen. Det er vanskelig å argumentere mot en tabell, og denne viser at vi har vunnet 8 kamper og tapt 4 kamper. Vi har som mål denne sesongen å ta medalje i serien, og da vi ser på tapene vi har hatt så har vi tapt en kamp for mye.

Det er mange årsaker til at ting blir som de blir, men da vi hadde Jani, Lars Erik, Henrik West og Andre ute med skader og sykdom så tapte vi nok en kamp for mye. Drammen hentet inn 12 nye spillere før årets sesong og det er klart vi er avhengige av stabilitet og kontinuitet over tid for å få den fremgangen vi ønsker. Derfor er det gledelig at vi i disse dager har fullt lag på trening og at det ser ut til at vi går romjulen i møtet med fullt lag.

Våre utfordringer har i hele høst vært å få til et stabilt og godt forsvarsspill. Dette har svingt innad i de ulike kampene men det er stor fremgang å spore på trening. Vi kan dersom vi vil, og forsvarsspill består i å være dønn tilstede og være best på innsats og TÆL.

I romjulen skal vi opp mot Haslum to ganger. Vi skal 3. juledag spille i Nadderudhallen, og vi skal den 30. desember spille NM finale i Oslo Spektrum. Disse to kampene gleder vi oss til og så får vi se hva resultatet blir.

Både Tom Morten og jeg ønsker å gratulere det norske kvinnelandslaget med VM gull, vi har begge trent flere av jentene på laget. Vårt ønske er at det norske herrelandslaget lærer mest mulig av kvinnelandslaget fordi det er uten tvil masse å lære av disse.

Med dette så ønsker både Tom Morten og Geir dere en hjertelig god jul og et godt nytt år og vi gleder oss til å se enda flere av dere på kamp og trening i tiden som kommer. Dersom du er lei av julemat og julesammenkomster så trener vi 2. juledag i Drammenshallen fra 18-20. Vi sees.

Julehilsen

Geir og Tom Morten