DHK med tidlig juleferie – Drammen

DHK med tidlig juleferie

Det var lenge jevnt i Drammenshallen fredag kveld, men hjemmelaget kontrollerte etterhvert inn til seier 37 - 34.

Hjemmelaget virket uinspirerte og litt nonchalante fra start , og 450 tilskuere fikk se en svært målrik førsteomgang. Gjestene ledet faktisk med to mål etter 20 minutter og holdt favorittene til 19-19 ved halvtid. DHK stakk litt ifra rett etter pause, for deretter å styre enkelt inn til to poeng.

Trener Oustorp disponerte et skadefritt mannskap for første gang på lenge, og benyttet anledningen til å matche samtlige spillere. Gøran Sørheim dro som vanlig det tyngste lasset, denne gang sammen med Steven Larsson. De scoret henholdsvis åtte og ni mål. Morsomt var det å se unge Thorbjørn Bergerud (17) som fikk de siste ti minuttene i DHK-målet. Han reddet fire av ni skudd, og viste sitt utvilsomme talent.

Best på et hardtkjempende Sandefjord var Magnus Søndenå som endte på ni mål.