Målkalas i Drammenshallen – Drammen

Målkalas i Drammenshallen

I konkurranse med julebord, julehandel og TV-håndball hadde bare 315 tilskuere tatt veien til Drammenshallen onsdag kveld.

Første omgang var preget av en rekke tekniske feil og bomskudd. Heldigvis for DHK var det Herulf som sto for de fleste, og det ga en firemålsledelse til hjemmelaget ved pause, 19-15.

Men Herulf vartet opp med tre raske mål før det var gått to minutter av 2. omgang, og plutselig var det full kamp igjen. Det sto og vippet noen minutter, men så dro drammenserne sakte, men sikkert ifra, og ledet komfortabelt de siste 20 minuttene.

I en kamp der forsvarsspillet stort sett var fraværende, kunne DHK-målvaktene Kolstad Holm (1.omg) og Ehnevid (2. omg.) notere seg for respektable 13 redninger hver. Magnus Nørstebø slo til med hele ni spillemål og fikk kveldens bestemannspremie.

Hos Herulf sto Jonathan Averstedt godt i mål i halvannen omgang og Joakim Patriksson banket inn seks mål og ble mossingenes toppscorer.